torsdag 8 september 2011

ROOM har ny replokal...



Kära följare och andra intresserade. Jag kan med glädje tala om att ROOM uppdaterar sin replokal. Vi kommer att flytta till den nya lokalen nästkommande månadsskifte. Det blivande"Rummet" kommer att bli något större än det vi har idag, inga tidsbegränsningar samt ett helt eget rum, vi behöver inte dela med något "growlband" eller för den delen, någon vokalkör. Då man kan befara en anstormning av hysteriska fan's kommer vår tillflyktsort att förbli hemlig, i annat fall kan vår säkerhetsansvariga personal ej garantera bandets säkerhet. Hyresvärden kommer dessutom att bereda studiotid för bandet vilket glädjer inte bara oss utan även er kära lyssnare och följare då vi generöst kommer att dela med oss utav det inspelade materialet. Tack för nu. T.

19 kommentarer:

  1. Åh, vad spännande och fullt av förväntningar detta är! Det känns nästan som om det våras mitt i höstrusket. Jag vill tacka kapellmästaren för sin rådiga insats att tacka ja till det nya rummet. Det blir säkert helt fantastiskt bra. En nystart på alla sätt. Det är så att man inte alls kan känna någon "rage", så gammal man är. Namnbyte kanske?

    SvaraRadera
  2. Ageofgoldpen.

    Kan ju vara stiligt när vi skriver under det guldkantade hyreskontraktet.

    SvaraRadera
  3. Fint förslag där. Kanske pöbeln vill vara med att komma med tänkbara förslag till namnbyte, om vi nu skall byta,.

    SvaraRadera
  4. Been Dizzy...kanske funkar!?

    SvaraRadera
  5. Tjabba!

    Vad sägs om "Fel Lynnot"

    SvaraRadera
  6. Ha-ha!
    Den sista var rolig!

    Vad tror ni om "Skått Gårman"

    SvaraRadera
  7. Råger Moore på gitarr?

    SvaraRadera
  8. ..eller var det Jerry Måås!

    SvaraRadera
  9. Pöbeln här: Vi önskar inte veta var ni repar för att sätta press på er säkerhetsansvarige, utan snarare för att veta vilka områden vi skall undvika för att undgå akustiska skador, såsom öronsprång, hammarcancer eller städmjuka. Vi utgår från att ni lämnat Kungsbacka kommun, och tackar vår herre för det, men om så inte är fallet ber vi om att få bli underrättade om vilka tider ni träffas för att idka akustisk nedskräpning, så vi kunna ta till de skyddsåtgärder vi finna nödiga. Eder ödmjuka pöbel.

    SvaraRadera
  10. Som svar till pöbeln: Tiderna bör framgå av skrivandet här på bloggen, men som en känd låt säger: Rock'n'roll ain't noise pullotion.

    SvaraRadera
  11. Det slog mig att om vi vore ett gäng gamla, men fertila kärringar kunde vi hetat MAOA (Mens At Old Age). Nu är vi ju istället ett gäng män i våra bästa år, så det är ju inte att tänka på. Kanske istället: The Boys Are Still In Town. Sug på den, pöbel! Ingen går säker för vår massaker.

    SvaraRadera
  12. Det är väl snarare så att man kan säga:

    Don't believe a word

    ;-)

    SvaraRadera
  13. Hmm Jag måste tydligen sluta som accapellasångare nu då....då lokalen inte får plats för ett band till längre

    /Bror till en bror

    SvaraRadera
  14. Man undrar lite försiktigt..hur mycket rep finns det i denna däringa lokalen. Är enheten meter eller måhända i Kg?? I vilket fall som helst (undantaget utfallet) så önskar jag härmed en god rep-lycka i den nya rep-lokalen.

    Han som svek bjennen (denna gången)

    SvaraRadera
  15. Kommer bli en fruktsam flytt med många meter rep. För övrigt får vi välan anta att det kommer fler bjenn'er kommande sässong. Måhända vi kan få se dig göra en riktig släntrullning..?

    SvaraRadera