tisdag 22 mars 2011

Batteristen - en mänsklig cruisecontrol?


För er alla kommer här en efterlängtad förklaring vad denne vän av oväsen tillför i rummet.
Först lite historia;,
Trumman uppfanns i Gambia av en kille som hette Tom, som också framgår av bilden, andra som gör anspråk på uppfinningen är även en frisör samt en hatt-makare från Brighton.
Batteristen i rummet klarar en bra dag att ta sig igenom tre låtar på rad utan nåt längre uppehåll, sen fordrar han kaffe och korv.
Sen repetitionerna började har batteristen gått upp i vikt med pass tre kilo. Batteriet skall ej föväxlas med ett gymnastiskt instrument med inriktning på viktminskning, utan används endast som takthållare för de övriga deltagarna i rummet. För den som lider av taktlöshet rent generellt, hänvisas till tidskriften "vett och etikett i vardagen" för bot och bättring. Studera bilden noggrant och kommentera gärna de fakta som presenterats.

2 kommentarer:

  1. Tommy "The String" Sandström22 mars 2011 kl. 22:30

    Det man i läkekonstens ungdom allmänt kallade "slaganfall" är idag vad som gemensamt kallas "stroke", vilket ej skall blandas ihop med trumslagares uttrycksform vid batteriet (läs trummor). Detta är en sammanslagning av de två åkommorna hjärnblödning och propp i blodkärlen.
    Dessa genererar ofta så kallad hjärntrötthet vid en akut situation. Vi i ROOM kan således härleda fenomenet till vår batterists lite avslagna attityd till rockmusiken och hans val av lite långsammare melodier. Dock kan undertecknad intyga att man kan häva detta tillstånd med diverse charkuterier. Därför kan jag med stolthet säga: JAG HAR KORV!

    SvaraRadera
  2. Tack för din klarsynthet,, och tack för din korv.

    SvaraRadera