måndag 28 mars 2011

Rök, eld och bomber?

En ordentligt utvecklad scenshow är ju något som varje band med självaktning skaffar sig. Nu har ju vi inte direkt tänkt att uppträda inför pöbel och så, men lite pyroteknik (bortsett självantänd gas från mustiga korvfisar) kan man väl ha användning för i vår repetitionslokal (a. k. a. Rummet)? Vi bör överväga att skaffa kompetent personal för skötseln av eldfängda, smällande effekter.

Är det månne dags att vi konsulterar Dynamit-Reine? Om inte annat kan han ju tända eld på ett knippe galt-rev på nästa köttfest.

1 kommentar:

  1. Bomber och rök ja, det är ju som bekant aldrig för sent att börja röka. Tommy har lärt sig röka korv på äldre dar. Kanske borde vi vara lite mer arga när vi träffas i rummet, ilskna till utav helvete, ha kort stubin och tända på alla fyra, då skulle vi inte behöva ta ner bomb-Reine ända från Stockholm för att styra om med pyrotekniken. Tänker också på den gas-ledning som i all hast grävdes ner i den svenska myllan för tiotalet år sedan. Finge man kopplat på en pipe-line från rummet i ABF-huset, skulle nog Kungsbacka ha tillgång till fri uppvärmning av hela sin fastighetspark, Usch vad det luktar i rummet ibland.

    SvaraRadera