tisdag 28 juni 2011

Det börjar bli semesterdags!!!



Ja kära rumsmän. Det verkar bli svårt att få till en tid för lite umgänge i rummet så här års. Bengan befinner sig i detta nu utanför rikets gränser, själv drar jag till sveriges sydostkust om pass söndag och blir där vid min läst till söndagen därpå. Jag sänder meddelande när jag kommer hem så får vi se var vi står då och vilka som är hemma och inte.

Med dessa ord vill jag önska alla medlemmar och följare (gäller även lömska pyrotekniker från sveriges baksida som i skydd av mörkret väljer att författa sina lömska inlägg och kommentarer) en somrig sommar med mycket sill och sprit. Tack för nu och på återhörande.

Thomas.

4 kommentarer:

  1. Håll strängen puttsad och ren, tänj ofta annars så är risken att Dr Wedel behöver arbeta.

    SvaraRadera
  2. Var du glad du anonyme stalkare för att du inte hamnat under nämnda läkares skalpell, spansk krage är inte att leka med. Hade du själv behövt söka denne man för dylika besvär hade vi fått hoppas på ett stort misstag från denne gigants annars så stadiga hand, du har förresten väldigt ljus röst, har inte tänkt på det tidigare. Är du säker på att du inte råkat Dr. Vedel???

    SvaraRadera
  3. Varför lägger du ett foto på Ernst Kirschsteiger?? Är det du som är den anonyme Stalkaren?? En Vedelstalkare, ett välkänt fenomen i psykoterpeutiska kretsar. Symptomen är ofta att man vill banka och slå, helst på läder eller skinnliknande produkter. Det hela kan sluta illa, skivkontrakt och ständig JD-yrsel.

    SvaraRadera
  4. Ernst är bland hemmafruar och annat finkulturellt folk mycket populär, näst intill dyrkad som ikon, faktiskt, men nu är det inte Ernst som figurerar på bilden utan en RIKTIG KARL, en sån som du knappast ser i spegeln hemmavid eller ofta annorstädes. Själv tycker jag att du har en påtaglig likhet med Maud Olofsson både rent fysiskt och ibland även intellektuellt, och vi såg ju alla hur det gick för den motbjudande lilla floskelmaskinen. Lycka till med din livsgärning och njut nu av bilden som föreställer hur en riktig karl utan kjol verkligen kan se ut.

    SvaraRadera