söndag 12 juni 2011

Ny tvivelaktig följare,, igen.

Notera att vi fått en ny följare till bloggen. Han kallar sig tydligen Hampus och väljer att sprida en hoper okvädningsord som kommentar till inlägget om sanering i rummet. Vi bör alla hålla ett öga på denne kritiker och inte rädas att trycka till honom ordentligt när tillfälle ges. Pass opp män.

3 kommentarer:

  1. Har vi fått för oss att bli recenserade?
    Har vi krav på oss att bli störst?
    Var smakar kaffet godast?

    Nä du Hampus...vi är vi och vi håller oss till vårt underbara forum som faktiskt är helt hyperdyst!

    SvaraRadera
  2. Haah, äntligen får vi ytterligare en sanningssägare! Fast jag må säga att ordvalet är en aning påvert, för att inte säga pubertetiskt. Vad är ett band utan dess fans och groopisar, särskilt som bandet inte vill veta av dessa gutturalt ljudliga varelser som inget annat vill än att bistå sina hjältar med några mindre råd om smärre justeringar i livsföringen. Ni kan inte ignorera oss, utan oss vore ni inget annat än fem mogna män, i ett rum med öronbedövande (o)väsen, med mera. Hell dig Hampus, som vågar ge röst åt populasen som gör allt för att gynna musiken som, trots allt, gror i dessa ålderstigna pojkar.

    SvaraRadera
  3. Trevligt på min ära att åter få ett livstecken från den "ovanliga gästen". Ligger som vanligt på lur i väntan på att få göra ett välartikulerat inlägg i den "Room'ska" debatten.
    Denna självutnämnda ordföring i den sanningskommission han anser sig tillhöra. Han har nu också fått till sig en sympatisör i namnet Hampus som i sin bloggoerfarenhet begagnar sig av skakiga höftskott mot sällskapet. Trots hans lömska bakhåll med siktet intällt på att med välformulerade attacker försöka placera ett sorts löjets skimmer över det Roomska sällskapet, skulle jag bli sanning att säga ledsen om hans bortavaro från detta forum skulle bli allt för långvarigt. Trevligt och gymnastiskt för de celler som troligen slumpartat uppehåller sig i det intrakraniella utrymmet.

    SvaraRadera