lördag 16 juli 2011

DATUM-FÖRSLAG TILL SLÄNTBJÄNN (män i slänt.)



Ja, här kommer nu ett efterlängtat datum-förslag till till vår samling i slänten. 29.e juli, det är en fredag. Lördagen 30.e juli skulle också vara en tänkbar dag. What say you boys???


Föreslår också ett genrep i rummet nu på tisdag, kan det vara genomförbart??

8 kommentarer:

  1. Jag brukar ju inte vara besvärlig när det gäller datum för våra aktiviteter, men på tisdag kväll kan jag inte deltaga vid repetition. Tillika måste jag reservera mig för lördag 30/7 då jag förmodar att en 80-årsfest kommer att gå av stapeln. Fredag 29/7 anser jag kunna vara en afton för släntande, om icke åska, hagel och drivis nesligen sätter P för arrangemanget.

    SvaraRadera
  2. Ok, den 29.e gäller tills vidare. Jag repar gärna på måndag men Tommy har då högtidsdag på just denna dag men kanske han kan tänka sig att tillbringa sin födelsedagskväll i rummet med sina gelikar trots detta?? Vad tycker Tommy String?

    SvaraRadera
  3. Får se hur kondoleanserna tänkas utformas och vid vilken tid innan jag bestämmer något.

    SvaraRadera
  4. Gott så långt, då ser vi med spänning fram emot vad Fil.Dr. Martin L-R och stads-släntmästare Bengt-Göran har att tillägga i debatten. Kors vad mycket kul som ligger framför oss... Vad kostar förresten en levande spädgris? Kanske maten kunde ta sig till slänten för egen maskin!? Lawrys all-krydda är ju inte så tungt att bära..

    SvaraRadera
  5. Ha ha, släntmästare gillade jag skarpt!

    SvaraRadera
  6. Killen på bilden är ju ingen släntmästare, hade han följt de enkla råd så hade inte denna samling av blött uppstått utan passerat förbi i slentrian och godan ro till lägre liggande våtmarker för att bilda pöl.

    SvaraRadera
  7. Släntbjänn 29/7 = OK.
    Rep ikväll (måndag) OK.

    SvaraRadera
  8. Anomym i detta fall är BG.
    Det strular med min profil.

    SvaraRadera