söndag 17 juli 2011

EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA


Då det inkommit hot via mail till undertecknad vill jag delge er hotbilden som inkommit i form av en bild.

Mannen på bilden säger sig vara "Anonym" och hotar med att brisera objektet på bilden nära vår förestående slänt.

Mannen säger i ett uttalande att han känner avund för vår Släntbjenn och vill markera å de svaga i samhället då vi inte erbjudit dem en chans att deltaga.

Pjäsen i den anonymes famn är en salutbomb i storleken 18 tum och är det största som någonsin briserats i vårt rike.

Han nämner i sitt mail att han redan provat en vid tidigare tillfälle och kan intyga att lagens långa arm hade huvudbry över kraften i detonationen som de icke kunde lokalisera.

Anonym påstår sig kunna smyga in sig i skogen i vår närhet och medelst en så kallad "mörsare" (läs avfyrningsrör) bringa salutskottet att landa i vår församling på slänten.

Vi måste beakta dessa otrevliga och tarvliga påhopp och slå tillbaka med full kraft. Ett bra sätt är att i lönndom skicka dansbandsinspelningar tillbaka via denne anonyme persons mail.

Att hota med matransonering kan vara ett annat, väl fungerande tilltag i kampen mot avund.

Jag hoppas att alla håller ögonen på skaft och öronen utspända så vi får slut på tilltagen.

4 kommentarer:

  1. Kan han bära grisen när den blir trött, kanske..

    SvaraRadera
  2. Äh, va fan! Bjud in pyroteknikern vetja. Om jag inte tar fel kallades han ju för "Älgen", så om inte annat kan han ju bli en god ragu eller nåt.
    Egentligen borde någon som är eller heter Björn luras med till slänten för att avdagatagas och förtäras. En riktig slentbjenn, alltså.

    SvaraRadera
  3. Kan utan problem leverera grisen medels mörsare till angivna coordinater, det kommer att höraas när den är på ingående, det blir lixom ett Iiiiiiiiiiii i luften (skrik som en gris, vilken film?)Ta med pilbåge då man inte vet vad för banjospelande urinvånare man råkar på.

    SvaraRadera
  4. Medels 18 tums avfyrningsrör kan jag utan problem leverera ett "salutskott" problemet för er är att ded blir rätt kladdigt.

    SvaraRadera