Guddaou alla släntare!
Ska jag mööka lite körv att grilla i all enkelhet till Släntbjennen?
Det går ju ganska enkelt att transportera och man kan ha möcke kul grejer till.
Om man grillar i halster kan man köra 10 st åt gången om vi är hongria.
Kött kräver så lång tillagningstid i slänten.
Jaaaa, vil du det så blir jau glauo, eller som pöjken hemma numer brukar säga om det han tycker om "den e' asago".
SvaraRaderaLysande Stringen! Har allt tänkt på att korv vore enklast att tillreda i fält. Stånkar du åt hele släntagängen och vi lägger en slänt... (förlåt, slant) för råvaran?
SvaraRaderaJag stånkar nåt gott så löser vi det.
SvaraRaderaMonsterbröd finns hos en grossist jag har kort hos.
Senap
Gurkmajonnäs
Rostad lök
Rå lök
Surkål
Mos
Vi gör en sölgrop vetja!
Surkål e' ju en outsider som troligen inte många äter i fält-slänt, de' e' ju sket-gött vetja. Det är väl inte meningen att det skall gå nå'n nöd på oss där borta i skogsbrynet. Kommer förresten den där trevlige pyroteknikern till slänten?, hade vatt trevlitt, måste ju va' skönt att komma bort ifrån den monarkiska storsta'n med dess ryktes-spridningar ett tag, eller.?
SvaraRaderajag kan fixa en släpkärra till korven, har Martin krok på lastbilen tro.? Kan vi ta med en sån där industrirulle papper också.. Om vi tar med en gammal stol så kan vi slå ur botten och använda den som...
SvaraRaderaDå måste vi ju ha plumspapper med åss åxå!
SvaraRaderaPyro-mannen kommer inte, jag upprepar, inte, ner till slänten. Han har fått surjobbet och kommer först veckan därpå.
SvaraRadera