söndag 31 juli 2011

Vem är den besynnerliga mannen ?



Då vi kände att vi på vår sommarutflykt borde ha väktare med för att upprätthålla ordningen i lägret, medbjöds denne hunk med namnet Naas till skogen. Han skötte sitt uppdrag med beröm godkänt. Drack öl som en fullvuxen karl, svor värst av oss alla och badade med långbenta badbyxor, sagt var, en trivsam och ständigt festsugen kille som absolut skall vara med även nästa gång det beger sig. Vi hade förstås alla sett fram emot den "gottepåse" fylld av diverse maktinstrument han annonserat att han skulle ta med, med detta blev tyvärr intet men då har vi det kvar till nästa gång. Tack Naas för din medverkan.

2 kommentarer:

  1. Mannen på bilden tackar ödmjukast för ett härligt dygn och att man har blivit förevigad på er eminenta blogg. Lite Indiana Jones va? Lovar en gottepåse XL till nästa köttiga kväll.

    SvaraRadera
  2. Härligt att se att en porslinsklockstapel medverkat vid detta eminenta evenemang, lag och ordning bör upprätthållas i alla avseenden, men kan tänka att tre öl konsumerades innom ganska snar tid villket innebar laglöshet i största allmänhet. Synd att jag inte kunde vara där och representera myndigheten och styra upp verksammheten i nationens intesse.

    SvaraRadera